EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

„Фудтех 2016“ - част от Града на виното

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

„Фудтех 2016“ - част от Града на виното

mail10:07 | 23.11.2015прегледи 1133 коментарикоментари 0


Фирми от хранителната индустрия ще се съберат от 24 до 28 февруари в Международен панаир Пловдив на Международната изложба „Фудтех 2016“, която ще обогати уникалния Град на виното. Производители и дистрибутори ще демонстрират нови колекции, разработени за ценители, каквато е актуалната световна тенденция. Заради нарастващия интерес на потребителите към този тип изделия ще бъде разширен Градът на виното, където отново съвместно ще се представят вина, напитки и храни. По-голяма ще бъде територията, отделена за български деликатеси, което ще го превърне в място за  ексклузивни вкусови преживявания.

  Оригиналната визия и богатата палитра от изискани продукти привлякоха  близо 30 000 посетители в Града на виното при неговия дебют като част от Международната изложба „Винария 2015“. Идеята за съвместно презентиране на храни, вина и напитки  беше оценена много високо от изложителите, посетителите специалисти и потребителите, наред с уникалната атмосфера в Града на виното. Той  пресъздава стила на българските възрожденски селища, предоставя  зони за експозиции и дегустации, за гурме демонстрации, презентации и провеждане на майсторски класове. Така магията на виното и кулинарията разкрива своето очарование в  атрактивна среда.

Даровете на природата, превърнати от модерните технологии, във вкусни и здравословни продукти, са основен акцент на  „Фудтех 2016“. Най-добрите ще бъдат отличени в  конкурса „Изборът на потребителя“.

 Новата концепция е причина за засиления интерес на изложители към „Фудтех 2016“.  Официално участие вече е заявила Индия. Азиатската държава ще се представи за първи път, като ще акцентира на своята екзотична кухня и на оборудване за производство на храни.

    Изтънчена кулинария  ще  бъдат представена в Гурме салона. Работилници за традиционни български специалитети отново ще привлекат вниманието на посетителите. Наред с фирми от хранителната индустрия, в деловия форум ще участват компании, предлагащи технологии, машини и опаковки.

    „Фудтех 2016“ отново ще бъде част от  мегафорума за агробизнес, вино, храни и туризъм. По едно и също време с нея ще се проведат още шест изложения: Международната селскостопанска изложба “Агра”, Международната изложба за лозарство и винарство „Винария“, Специализираната изложба “БиоАгра”,  Международната изложба за пчеларство “Апи България”, Международната изложба за оборудване за хотели, ресторанти, кафетерии и търговски обекти “Хорека Пловдив”,  изложбата “Вкусовете на Италия”.

Новият формат предоставя по-добри маркетингови възможности на изложителите, тъй като създава обща платформа за представяне на селското стопанство, хранителната промишленост, винената индустрия и  алтернативни форми на туризъм.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg