EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

„Доверие Брико” ще представлява Mr. Bricolage още 10 години

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

„Доверие Брико” ще представлява Mr. Bricolage още 10 години

mail15:09 | 26.10.2009прегледи 803 коментарикоментари 0


„Доверие Брико” и дъщерните му дружества подновиха договора си за франчайзинг с френското дружество Mr. Bricolage S.A. за следващите 10 години.  Като стратегически партньор на Mr. Bricolage S.A. за Балканския регион, „Доверие Брико” ще развива марката Mr. Bricolage на територията на България, Сърбия, Македония, Черна гора, Албания и Косово.
Подновеният договор за франчайзинг определи по-ниски нива на роялти за използването на марката Mr.Bricolage. Той предоставя на „Доверие Брико” АД изключителни предимства, които се състоят в използване на база от доставчици на стоки и услуги; стандарти на мърчандайзинг; промоционални и рекламни кампании; предлагане на продукти с марката Mr. Bricolage и др.
Всички тези придобивки помагат на веригата да поддържа стандартите на модерната търговия и да предлага решения и стоки за дома и градината на европейско ниво.
„Доверие Брико” АД директно управлява десет магазина под марката Mr. Bricolage в България. Дъщерното дружество BRICO Spec doo работи на сръбския пазар и до края на 2009 г. ще открие първия магазин Mr.Bricolage в Ниш. Създаденото в Албания дъщерно дружество BRIKO Iliria sh.p.k. планира да отвори през 2010 година първия магазин от веригата Mr. Bricolage в Тирана.
„Като част от голямото семейство на Mr. Bricolage, ние сме горди с постигнатите резултати и с признанието, което получихме от нашите френски партньори. Имаме амбицията да продължим нашето развитие и да пренесем опита, който натрупахме за десетте години в България и в други страни, защото разполагаме с достатъчно организационен, човешки и финансов ресурс, който е основа за всяка международна експанзия”, коментира Изпълнителният директор на „Доверие Брико” Андрей Евтимов.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4101