EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

„Ден на отворените врати” в НКЖИ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

„Ден на отворените врати” в НКЖИ

mail10:45 | 14.05.2013прегледи 644 коментарикоментари 0


Национална компания „Железопътна инфраструктура” (НКЖИ) обявява „Ден на отворените врати” и организира посещение на ученици от Професионалните гимназии по железопътен транспорт „Никола Корчев” - град София и „Н.Й.Вапцаров” - град Горна Оряховица”, съобщи НКЖИ. С тези учебни заведения НКЖИ има сключени договори за сътрудничество, които вече са станали традиция. Мениджмънтът на държавното предприятие съвместно с отдел „Човешки ресурси“ наблюдава завършващите кадри и захранва при необходимост от специалисти съответните свободни работни места.

След провеждане на начален инструктаж по правилата за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд в предприятието, учениците ще посетят поделение „Сигнализация и телекомуникации” в Секции СТ - град София и град Горна Оряховица.
Компанията се включи в инициативата „Open EDU 2013 – Училище за живота”, която се провежда под патронажа на вицепремиера Деяна Костадинова. Инициативата „Open EDU 2013 – Училище за живота” започва в партньорство с Министерство на физическото възпитание и спорта, Министерство на образованието, младежта и науката, Министерство на културата, Министерство на отбраната, Българска академия на науките, Държавния архив, Българска агенция за инвестиции и други./Фокус
Снимка: НКЖИ


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg