EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

„Български пощи” - услуга персонализирана винетка

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

„Български пощи” - услуга персонализирана винетка

mail09:40 | 26.03.2012прегледи 577 коментарикоментари 0


„Български пощи” ЕАД ще допечатва пуснати в употреба пощенски марки с променлив тираж с персонализирани винетки към тях. Персонализираната винетка е допълнителна част към пощенската марка, отделена от нея с перфорация. Тя е в същия размер и формат, но без номинална стойност. Съдържа изображение или текст по заявка и за сметка на клиента – физическо или юридическо лице. Може да се използва като средство за заплащане на пощенска услуга, с колекционерска и рекламна цел, при изпращане на покани, като оригинален подарък и др.
Заявки за марки с персонализирани винетки могат да се подават в Специализираното поделение на Български пощи - „Българска филателия и нумизматика”, а от края на месеца и в пощенските станции. Дружеството ще поддържа рекламен албум на персонализираните продукти за неопределен срок, включително и за музейни цели, което ще става само с изричното съгласие на клиента.
Първите поръчани марки с персонализирани винетки, на които е изобразено лого са на Национално издателство „Аз Буки” към Министерство на образованието, младежта и науката.
Първите поръчани марки с персонализирани винетки със снимка са на Спас Панчев – председател на Съюза на филателистите.
Първите поръчани марки с персонализирани винетки, на които са отпечатани изображения на картини са на пощенска служителка, която е художник - любител.
Подробна информация за новата услуга има на сайта на „Български пощи” ЕАД.
 


Тагове: пощи, винетка
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg