EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

„Банка на годината”- приз за ПИБ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

„Банка на годината”- приз за ПИБ

mail13:30 | 27.06.2012прегледи 1236 коментарикоментари 0


Асоциация „Банка на годината”, която чества 20 г. от създаването си, обяви победителите в традиционните финансови награди в 7 категории. Юбилейният приз се присъжда на Първа инвестиционна банка. Ето и останалите отличени банки за 2011 г. в останалите категории:

Пазарен дял: Първа инвестиционна банка
Динамика на развитието: Корпоративна търговска банка
Ефективност: Райфайзенбанк (България)
Чуждестранен банков клон: Ситибанк Н.А- клон София
Банка на клиента: УниКредит Булбанк
Приз на „Тайния клиент”: Райфайзенбанк (България)

Победителят в категорията „Банка на клиента” се определя от гласуването на потребителите в интернет на сайта на асоциацията до деня на обявяването му, а призът „Тайния клиент” по уникално маркетингово проучване на работата на фронт офисите на над 500 банкови клонове в София и страната. Победителите в останалите категории се определят по методика на Асоциацията, съгласувана с Банков надзор на БНБ от комитет финансови експерти сред които Андрей Пръмов, проф. Валери Димитров- председател на Сметната палата, Мария Шишкова- президент на български форум на бизнес лидерите, Мария Георгиева- директор на Международния банков институт, Владимир Ташков- изпълнителен директор на фондация Буров, Васил Велев- председател на Асоциацията на индустриалния капитал, Саша Безуханова, Валентин Панайотов, Максим Бехар, Силвия Пенева и др.

Досега призът са получавали Сосиете Женерал Експресбанк, Обединена българска банка, Банка ДСК, Райфайзенбанк (България), Юробанк И Еф Джи България (Пощенска банка), УниКредит Булбанк, Първа инвестиционна банка и др.

Банките победители за 2011 г. ще получат призовете си на гала церемония тази вечер в хотел Шератон. Премиерът Бойко Борисов лично ще връчи статуетката на изпълнителния директор на Първа инвестиционна банка.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4161