EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

“София Тех Парк” търси иновативни пейки

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

“София Тех Парк” търси иновативни пейки

mail06:20 | 30.06.2015прегледи 1013 коментарикоментари 0


“София Тех Парк” АД търси идеи за иновативни пейки, които да се разположат в отворените за посещение пространства малко преди старта на мащабния и пръв по рода си проект в страната. Благодарение на тази инициатива София ще се сдобие с градска мебел, която ще е със съвременен дизайн, така и уникална като технология, защото ще използва природните ресурси за създаване на енергия за зарядните за мобилни устройства, които ще са разположени върху нея.
Организаторът на конкурса – “София Тех Парк” АД – има амбицията да изработи поне един от всички подадени идейни проекти за пейка за почивка със зарядна станция за мобилни устройства. Всички желаещи могат да се включат със свой проект, а крайният срок за кандидатстване е 17.00 часа на 15 юли.
Пейката, която ще бъде разположена на територията на първия научно-технологичен парк в България, трябва да дава възможност за зареждане на електронни устройства, чрез енергия, добита от алтернативни източници. Тя може да се разположи както в затревените площи в парковата среда, така и на площадните пространства в близост до сградите в комплекса. Изработените проекти целят да създадат притегателни кътове в комплекса, както за посетители, така и за работещите в него. Проектните предложения за иновативна пейка трябва да бъдат комфортни за престой и да осигуряват удобство при употреба на електронни устройства. Друга важна характеристика е използваните материали и предложения от участника за дизайн на пейката да са в унисон с цялостния облик на комплекса.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg