EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

“Автомобилен салон София 2019” през октомври

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

“Автомобилен салон София 2019” през октомври

mail17:59 | 13.02.2019прегледи 1334 коментарикоментари 0


Международният автомобилен салон София 2019 - най-голямото автомобилно събитие у нас, което се организира от Асоциацията на автомобилните производители и техните представители в България (ААП), ще се проведе от 11-ти до 20-ти октомври в Интер Експо Център в София. “Автомобилен салон София 2019” е част от календара на най-престижните автомобилни изложения, организирани от членовете на Международната организация на автомобилните производители (OICA).

В 24-то издание на изложението ще видим най-новите модели на ABARTH, ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CITROEN, CUPRA, DACIA, FIAT, FORD, GREAT WALL, HAVAL, HONDA, JAGUAR, JEEP, KIA, LAND ROVER, LEXUS, МАHINDRA, MAZDA, MASERATI, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SSANG YONG, SEAT, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLVO, VOLKSWAGEN и др.

Кои са новите изложители? „Щастливи сме, че компания със 70-годишна история и присъствие на близо 100 пазара в света - индийският конгломерат МАHINDRA - стъпва с официално представителство на българския пазар и ще се представи на автомобилния салон“, каза Костадин Грозданов, представител на марката за България. „За любителите на спортното излъчване на автомобилите и динамичния начин на шофиране, испанската марка CUPRA ще осигури атрактивно присъствие“, заяви Панайотис Коломвос от „Аутотехника“. 

Освен новите участници, “Автомобилен салон София 2019” тази година ще демонстрира нови технологии в мобилността. Посетителите ще могат да открият и да научат как новостите в електрониката и задвижването променят света на транспорта.

Запазено място на изложението имат и производителите и търговците на гаражно оборудване, резервни части, гуми, масла, автоаксесоари, охранителни системи, кар аудио системи, както и лизингови компании, банки, застрахователи и други. Организаторите тази година са още по-амбициозни в подготовката на атракции, забавления, приятни награди и изненади за посетителите. Освен удоволствието да видят, да тестват и да закупят някой от последните модели автомобили, един от посетителите на изложението, попълнил анкетна карта, по традиция ще има шанс да стане щастлив собственик на автомобил по избор.

 

 

 

 

 

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg