EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Яхти за £ 10 млн. в Лондон

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Яхти за £ 10 млн. в Лондон

mail11:39 | 19.01.2010прегледи 1389 коментарикоментари 0


 

Радослав Лазаров

Тази година Лондонското яхт-изложение навърши 56 години и по този показател вече минава в графата „ветерани” в световен мащаб. То е и едно от петте най-значими изложения за годината във Великобритания.
В залите на North Hall ExCeL по време на десетте дни на изложението бяха показани последните модели на големите световни марки в яхтената индустрия. Над 400 изложители приеха повече от 120 000 души на събитието, на което най-евтиният експонат струваше 500 британски лири, а най-скъпите луксозни яхти бяха с цена над 10 млн. паунда.
Сред луксозните марки представени на изложението London Boat Show са: Legend, Sunseeker, Fairline, Predator, Oyster, Hanse, Riva, Princess, Najad и много други. Основен спонсор на сцената, на която всяка вечер известни британски музикални изпълнители веселяха публиката, бе Fairline.
Land Rover беше официален превозвач на изложението и производителят на високопроходими автомобили на няколко места бе разположил свои модели. С малки щандове, но на ключови места – до свръх луксозните яхти, се забелязваха представителите на други луксозни автомобилни марки като Maserati, Rolls-Royce, Ferrari, Bentley, Lamborghini.
По традиция най-големите яхти бяха закотвени на пристанището „Кралица Виктория” на река Темза.
Лошото време в началото на януари във Великобритания не пожали и яхт-изложението. За късмет на посетители и изложители, снегът в английската столица не бе толкова обилен и не наруши предвидените събития на открито на водещите марки - Sunseeker и Princess.

 

Снимки: onEdition


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1049