EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Японски бизнес форум в София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Японски бизнес форум в София

mail13:38 | 25.06.2018прегледи 1004 коментарикоментари 0


Заместник министър-председателят Томислав Дончев ще открие Българо-японски бизнес форум, на който ще присъстват над 30 японски компании от различни икономически сектори, членове на Японската агенция за външна търговия (ДЖЕТРО). В рамките на форума заместник-министърът на икономиката Александър Манолев и японският посланик в България Н. Пр. Масато Ватанабе ще подпишат съвместен документ, с който ще се създаде Японски бизнес форум - нова платформа за делово сътрудничество между двете държави. Това съобщиха от пресцентъра на Министерския съвет.

Представителите на ДЖЕТРО ще посетят България в периода 25-27 юни 2018 г. Мисията им е продължение на постигнатите договорености за задълбочаване на икономическото сътрудничество между двете страни по време на официалното посещение на министър-председателя на Япония Шиндзо Абе в България през януари 2018 г. и потвърдени по време на визитата на вицепремиера Дончев в Япония през февруари 2018 г.

В рамките на своето посещение в България представителите на японските компании ще проучат възможностите за бизнес и инвестиции в България, ще посетят производствени бази в София и Пловдив, които са пример за успешен бизнес в страната, и ще проведат срещи с представители на българския бизнес за установяване на директни контакти и стартиране на съвместни проекти.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg