EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

"Юлен" АД в спор с Нона Караджова

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

"Юлен" АД в спор с Нона Караджова

mail09:00 | 30.06.2011прегледи 786 коментарикоментари 1


От "Юлен" АД посочват, че не са уведомени и не разполагат с никаква информация за измерената концесионна площ в скизоната "Банско", тъй като от Министерството на околната среда и водите не са им предоставили резултати. Това съобщиха от фирмата по повод решението на министър Нона Караджова за промяна на закона във връзка с концесията на скизоната "Банско". Не сме наясно дали при измерването са включени всички заварени писти и съоръжения преди подписване на концесионния договор. Отговорно заявяваме, че всяко инвестиционно намерение в скизона "Банско" е осъществявано законно, при спазване на териториалните устройствени планове за скизона "Банско" и след получаване на съответното разрешение от Министерството на околната среда и водите, което упражнява правата на държавата в концесионния договор. Не може да се твърди, че в Банско пистите и съоръженията са незаконни, се посочва в съобщението.
От "Юлен" АД добавят, че концесионният договор за скизоната "Банско" е сключен през 2001 г., без да разглежда потенциални отношения между площ и съоръжения при развитието на скизоната. От фирмата посочват, че в договора съществуват очевидни несъответствия между определената концесионна площ и концесионните обекти.Ние приветстваме опита на настоящото правителство да разреши създадения в годините проблем, за да няма каквото и да било съмнение, че сме извършили незаконна дейност, допълват от "Юлен" АД.

 


 
Коментари
 
Disel power - 30-06-2011 г. 12:10:05

Строеж без разрешение от м-вото на околната среда е невъзможен. Има си договори, има си процедури по разрешение и контролиране и т.н.

 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4161