EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Ще се улесни износът на ловно оръжие

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Ще се улесни износът на ловно оръжие

mail18:41 | 23.09.2018прегледи 497 коментарикоментари 0


     Държавата ще облекчи административните процедури, които се изискват при износа на продукция при производството на пневматично и ловно оръжие, стана ясно от думите на министър-председателят Бойко Борисов, който присъства на откриването на ново производство в завода за компоненти за ловно и спортно оръжие на фирмата "Габинвест".
         "С вицепремиера Дончев се разбрахме да подпомогнем продукцията, която произвеждате, по-бързо да се изнася и да бъде регулиран този процес", обясни премиерът.
         Борисов посочи, че ниските данъци в България и ремонтите и строежите на пътища в страната привличат все повече чуждите инвеститори у нас. По думите му с тази инфраструктура България все повече, чрез политиката на сближаване, става конкурентоспособна. Премиерът посочи, че за година и половина правителството работи последователно върху образованието като приоритет - с увеличаването на учителските заплати, с модернизацията на образователната инфраструктура и с възможностите за практическо обучение в училищата.
           Инвестициите, вложени в строителството и в оборудването на новия завод в Габрово, възлизат на близо 15 милиона лева. През последната година броят на служителите в завода е нараснал със 17 на сто.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 905