EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Ще се отворят ли икономическите досиета на прехода?

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Ще се отворят ли икономическите досиета на прехода?

mail19:30 | 13.03.2010прегледи 799 коментарикоментари 1


Отварянето на икономическите досиета е на дневен ред. Аз съм сигурен, че правителството, начело с този министър-председател, ще направи всичко възможно първо, да открехне вратата към проблема и да каже кой кой е в държавата, защото твърде много в момента се налага ангажираност на всички политици, на цялата политическа класа да видим кой кой е на пазарът. Това коментира в предавенето Сеизмограф на bTV Кольо Парамов, който за крато бе икономически съветник на премиера Борисов, но под натиска на синята коалиция бе отстранен.
Според Парамов президентът Първанов, който поиска отварянето на тези досиета преди дни, не е първият с такова предложение.
Икономистът от НДСВ Владимир Каролев с поставянето на въпроса за отваряне на офшорните сметки е разбунил духовете в държавата и е показал, че може би това правителството ще се заеме с този фундаментален проблем на българския преход.
По думите на Кольо Парамов – реално ние се нуждаем от прочитане на тази книга за последните 12 години, защото ако не направим това, след две-три години вече срокът ще изтече.
„Надявам се, че ще го направи премиерът Борисов, защото не му пука толкова, не е толкова обвързан с другите хора, както беше преди”, това заяви в същото предаване Емил Кошлуков, председател на Новото време.

 


 
Коментари
 
usa - 13-03-2010 г. 21:18:22

Edva li to4no boiko shte gi otvori - mai shte tryabva da pokage togava i ot kyde sa parite na gena mu pyk i negovite sobstveni , sam zayavi che e dostatychno bogat.

 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1053