EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Шоурум за интериорни решения отвори врати в София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Шоурум за интериорни решения отвори врати в София

mail14:00 | 13.12.2010прегледи 908 коментарикоментари 1


С практическа демонстрация на интериорните продукти на фирма Денеб беше открит новият шоурум на компанията на ул. Панайот Волов № 29 в столицата.
Акцент в представянето бяха най-новите интериорни продукти на Денеб - серията ARTESANIA VENEZIANA, които са предназначени за стенна декорация и със своя завладяващ вид и естетика предлагат различно решение на интериора в дома и офиса. ProArtis е декоративна мазилка позната като венецианска, предава оптичните свойства на мрамора - неговия блясък, игра на светлосенки и дълбочина на изображението. ProAntico е декоративна мазилка с релефен античен ефект, позволява създаването на декоративни пана с елемент на произведение на изкуството с поразяващ декоративен ефект. ProMetalico e има метален ефект и различни нюанси в зависимост от ъгъла на светлината. ProGlazes е транспарентна боя с неповторим матов ефект за декорация на интериори.
Денеб АД е създадено преди 20 години, със 100 % български капитал. Към момента е лидер в производството на висококачествени сухи строителни смеси, интериорни и екстериорни бои и мазилки, топло и хидроизолационни системи, както и на сух фракциониран силициев пясък. Заводите на Денеб са изградени по немски идеен проект и оборудване на фирма Allgaier. Компанията има и собствена лаборатория, в която се осъществява постоянен входящ и изходящ контрол върху качеството. Производството е сертифицирано по EN ISO 9001 : 2000. От разработени над 70 продукта, в производство са въведени над 40.
Събитието уважиха изтъкнати архитекти.

Източник: http://www.1kam1.com/
 


 
Коментари
 
леополд галович - 31-08-2012 г. 10:26:34

Уважаеми Господа, Предлагам на Вашето внимание кратка ценова листа на масивен паркет внос от Европа и Далечния изток. За Ваше сведение разполагаме с широка гама над 30 вида наличен масивен паркет в това число екзотичени видове както за вътрешни помещения, така и декинг за открити пространства като басейни,тераси, градини и други. При интерес можете да посетите магазина на бул.“Мадрид“ 7,София, където да се запознаете с мостри от видовете, които предлагаме. Нашите специалисти са на Ваше разположение от понеделник до събота включително. С уважение, Леополд Галович Моб.: 0888 624 324, 0877 624 324

 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg