EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Черноморска банка кредитира малки фирми

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Черноморска банка кредитира малки фирми

mail21:19 | 11.10.2009прегледи 1294 коментарикоментари 1


Българската банка за развитие /ББР/ е договорила още 8 млн. евро за финансиране на български малки и средни предприятия от Черноморската банка за търговия и развитие, съобщи ББР.
Споразумението за кредитната линия е било подписано в Солун.
Средствата са предназначени за създаване, модернизиране и разширяване на дейността на малките и средните предприятия. Кредити ще бъдат отпускани и за оборотен капитал, експортно и предекспортно финансиране на промишлени или селскостопански предприятия. Заемите ще бъдат предоставяни с максимален срок от пет години и гратисен период до 18 месеца.
Кредитната линия от Черноморската банка е втората, която ББР договаря за финансиране на българските малки и средни фирми. Досега банката е усвоила успешно над 13 млн. евро от финансовата институция, се посочва в съобщението.


 
Коментари
 
Добринка Велева - 03-01-2011 г. 21:34:22

Здравейте, интересувам се има ли програми финансиращи малко производство Бих искала да създам семеен бизнес - минипроизводство на хартиени опаковки за храни на собствен имот в София.За целта трябва да закупя машина обхващаща всички стъпки от процеса.Имам опит в производството на полимерни опаковки за храни във водеща Българска фирма (30-годишен стаж).Познавам всички европейски изисквания за производство на опаковки за храни.Имам опит в организация на производството,също и в създаване на стандарти ISO9001 и ISO 22000.

 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg