EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Черна гора любима туристическа дестинация

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Черна гора любима туристическа дестинация

mail13:06 | 31.03.2023прегледи 802 коментарикоментари 0


Черна гора беше отличена с престижната награда в категорията „Любима скрита дестинация“ на Travel Gossip Awards 2023, предаде черногорската агенция МИНА.

Националната организация по туризъм на Черна гора (НОТ) обяви, че гласуването за най-желана дестинация е станало по време на годишното събитие Travel Celebration на онлайн платформата Travel Gossip .

Съперници на Черна гора за титлата са били Халкидики в Гърция, Коста Рика, Британска Колумбия в Канада и Бекия на Сейнт Винсент и Гренадини.

Директорът на НОТ Ана Трипкович Маркович изрази задоволство, че Черна гора е получила престижната награда в толкова силна конкуренция, тъй като отличието може да допринесе за подобряване на имиджа и по-доброто позициониране на дестинацията.

„Като се има предвид, че британският пазар е стратегически важен за Черна гора, ние сме особено доволни да бъдем отличени от туристически агенти от този пазар. През миналата година са регистрирани пет пъти повече туристи от Великобритания, отколкото през 2021 г., и тази награда ни насърчава, че тенденцията ще продължи и в бъдеще“, каза Трипкович Маркович.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg