EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Червено Ферари и черен ягуар продава НАП

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Червено Ферари и черен ягуар продава НАП

mail15:00 | 14.04.2010прегледи 4038 коментарикоментари 1


НАП Пловдив предлага за продажба чрез търг с тайно наддаване червено ферари и черен ягуар, съобщава агенция Фокус, позовавайки се на информация от приходната агенция.
Луксозната италианска спортна кола, която има колекционерска стойност е произведена през 1983 г., а началната й цена е 28 000 лв.
Ягуарът е черен, на дванайсет години и началната му тръжна цена е 14 000 лв. Собственикът на двете возила се е разделил с тях заради неплатен данък върху доходите в размер на 160 000 лв.
Кандидат-купувачите могат да огледат колите от 27 април до 3 май 2010 г. на адрес: гр. Пловдив, ул. „Пещерско шосе” 21. Предложенията на желаещите да се включат в наддаването за двата автомобила се подават до 4 май 2010 г. в сградата на НАП в Пловдив на бул. „Скопие” 106.
За да се включат в наддаването, желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20% от първоначално обявената тръжна цена. Кои ще са новите собственици на двете лимузини ще стане ясно на 11 май, когато ще бъдат разгледани всички постъпили предложения.
Това е третият търг за продажба на ферарито и ягуара, като на първите два не са се явили кандидат-купувачи на колите.
С вливането на Агенцията за държавни вземания от 1 януари 2010 г. НАП обезпечава и събира принудително публичните държавни и общински вземания. Приходната агенция пое и задълженията да представлява държавата в производства по несъстоятелност. С новите си правомощия служителите на НАП получиха и правото да описват и продават имущество на длъжници, които не са платили дълговете си към бюджета.
Пълният текст на обявата на публичния изпълнител, както и други обяви за продажба на активи, могат да се видят на интернет страницата на НАП на www.nap.bg в рубриката „Продажби”. Там клиентите на администрацията могат да намерят също и условията за участие и провеждане на търговете с тайно и явно наддаване.



 
Коментари
 
Tutuffi - 15-04-2010 г. 13:19:11

Исакам ви разкрия че обявените тук коли за продан са само едно голямо нищо, някои не до там запознати с стойноста на тези коли си мислят че ще направят големият удара на годината. Не компетентността на някои за пореден път

 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg