EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Червени iPhone 7 и iPhone 7 Plus

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Червени iPhone 7 и iPhone 7 Plus

mail17:40 | 24.03.2017прегледи 1172 коментарикоментари 0


Apple пуска нова версия на своя 9,7-инчов iPad и специален модел iPhone 7 и iPhone 7 Plus, пише CNBC.

Новият червен алуминиев iPhone е част от продължаващата вече десетилетие кампания RED на Apple, която допринася към Глобалния фонд за борба със СПИН. Устройството е с начална цена от 749 долара и ще се появи в магазините в петък.

Обновеният iPad, който струва 329 долара, има по-светъл дисплей, Touch ID, LTE поддръжка по цял свят, A9 чип и операционна система iOS 10. Преди година Apple пусна 9,7-инчовия iPad Pro за 599 долара, който включва възможност за ползване на Apple Pencil и е с по-добър дисплей.

Компанията обяви и пускането на ново безплатно приложение, наречено Clips, което позволява на потребителите на комбинират в едно различни видеоклипове, снимки и музика, като крайният резултат може да се изпраща чрез съобщения и да се споделя в социалните мрежи. Clips, което ще бъде достъпно през април за iOS 10.3, има артистични филтри и емотикони.

Приложението автоматично разпознава хора във видеата и ги предлага като получатели на съобщенията, посочва Apple. Приложението включва елементи, които са популярни в други услуги, като Instagram, Snapchat, Vine, Google Photos и Musical.ly.

Компанията представи и нови цветове силиконови и кожени кейсове за iPhone 7 и iPhone 7 Plus, както и увеличаване на паметта за съхранение на данни в iPhone SE.

У нас, Мтел обяви, че след старта на продажбите клиентите ще могат да закупят iPhone 7 и iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition от търговските обекти на компанията, на същите цени както при останалите цветове и версии на двата модела.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg