EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

ЧЕЗ със сателитна система при аварии

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

ЧЕЗ със сателитна система при аварии

mail07:50 | 21.01.2013прегледи 370 коментарикоментари 0


ЧЕЗ въвежда сателитна телефонна система, която позволява на служителите на дружеството да поддържат връзка на труднодостъпни места, където няма покритие на мобилните оператори, съобщиха от пресцентъра на дружеството.
Сателитните телефони са свързани с глобалната система Иридиум, която осигурява покритие на цялата земна повърхност. Те работят в сателитен режим, което им позволява да улавят сигнала на недостъпни за клетъчните мрежи места. Устройствата могат да бъдат инсталирани на превозни средства и да гарантират постоянна връзка дори и в движение.
„Тъй като обслужваме територия с предимно планински терен, много често се налага екипите ни да изминават по 5-10 км, за да стигнат до най-близкото място с обхват. Благодарение на сателитната технология ще намалим сериозно времето за отстраняване на аварии, което е още една стъпка към гарантиране сигурността и уюта на нашите клиенти“, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Новата система ще подобри и безопасността на служителите при изпълнение на техните задължения. В случай на затруднение, те могат да излъчват SOS сигнал със своите точни GPS координати, което ще спомогне за бързото локализиране на местоположението им.
ЧЕЗ е модерна и иновативна компания, която постоянно въвежда най-новите международни стандарти за управление на бизнес процесите и подобряване качеството на обслужване.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg