EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Чартърни полети до Анталия от август

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Чартърни полети до Анталия от август

mail11:25 | 06.07.2022прегледи 547 коментарикоментари 0


Турция е един от първите избори на българите, когато става дума за лятната им почивка. Независимо от курорта, тя остава неоспорим фаворит като привлича хиляди туристи с ниските си цени, вкусна храна, интересни забележителности и лазурно синьо море. Държавата предлага много възможности за пътуване и все още не е разкрила всичките си съкровища, а всяка година изпраща все по-доволни и по-доволни туристи. 

По този повод туроператорът „Абакс“ обяви още полети по програмата си за Анталия. Те ще тръгнат по-рано на 13 август от София, на 29 август от Бургас, на 31 август от Пловдив и на 3 септември от Варна, обяви за TravelNews Мартина Найденова, маркетинг мениджър на туроператора. Полетите ще бъдат осъществявани от чартърната авиокомпания European Air Charter всяка седмица и ще продължат до края на октомври. Анталия е основният туристически център за пътуващите, които търсят почивка по средиземноморските брегове на Турция. 

Цените започват от 716 лв. на човек и включват самолетен билет София – Анталия – София с директен чартърен полет, летищни такси, регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж, 7 нощувки на база All Inclusive в хотел по избор на клиента, чадъри, шезлонги, матраци, кърпи на басейна и трансфер летище – хотел – летище. Компанията работи с голяма мрежа от хотели, като в портфолиото си има както по-бюджетни опции, така и луксозни бутикови комплекси. Туристите могат да избират от над 30 хотела, като туроператорът гарантира за качеството на обслужването във всеки от тях. Към цената е включена също и медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс с „Евроинс“, застраховка с „Отмяна на пътуване“ и представител на туроператора, който ще придружава българите по време на целия им престой.

Огромно предимство  на Турция е, че местните са много гостоприемни и дружелюбни хора. Те са много сърдечни и винаги са готови да помогнат. Именно поради тази причина народът е известен в цял свят с отличното си обслужване и високо качество на туристическите услуги. 

В комбинация с красивите лазурни води, релаксиращата обстановка и богатата култура плюсовете за Турция стават предостатъчни. Ако мечтаете за уникална почивка, където да релаксирате с приятели и семейство - Анталия е перфектното място за вас! Турската ривиера се мие от водите на Средиземно море, което е изключително подходящо за плуване, морски спортове и други водни забавления. Дестинацията е перфектна за семейства с деца, които искат плитки и безопасни води, както и за младежи, които предпочитат по-екстремните преживявания.

Едно от най-големите предимства на Турция са ниските цени спрямо други европейски дестинации, като например Гърция или Испания.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg