EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Чарлз болен, на 12 март се видял с кралицата

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Чарлз болен, на 12 март се видял с кралицата

mail12:48 | 25.03.2020прегледи 9466 коментарикоментари 0


Принцът на Уелс е тестван положително за коронавирус, потвърди Кларънс Хаус, цитирана от БиБиСи. 71-годишният принц Чарлз проявява леки симптоми, "но остава в добро здраве", заяви говорител. Херцогинята на Корнуол също е тествана, но няма вируса. Принцът е в самоизолация в замъка Балморал в Шотландия, съобщи "Дейли мейл". Говорител на Кларънс Хаус каза: „Принцът на Уелс е с положителен тест за коронавирус. Той проявява леки симптоми, но остава в добро здраве и през последните няколко дни работи от вкъщи, както обикновено". „Херцогинята на Корнуол Камила също е тествана, но няма вируса. В съответствие с правителствените и медицински съвети принцът и херцогинята вече се самоизолират в дома си в Шотландия “, пише още в съобщението.

Бъкингамският дворец заяви, че кралицата остава в "добро здраве". Миналия вторник дворецът съобщи, че 93-годишната кралица отменя публичните събития "като разумна предпазна мярка" и тя и съпругът й, 98-годишният принц Филип, се преместиха в замъка Уиндзор в четвъртък, седмица по-рано от планираното. Очаква се тя да остане там дори след Великден.

Кралицата за последен път се срещнала с принц Чарлз за кратко след церемония на публични награди в Бъкингамския дворец в Лондон на 12 март. Говорителка на двореца заяви, че тя "следва всички подходящи съвети по отношение на нейното благосъстояние".
След това събитие принц Чарлз имал редица частни срещи с хора от Highgrove и Duchy, всички от които бяха запознати със ситуацията, според CNN.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg