EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Храни, вино и оборудване в Пловдив, 2013 г.

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Храни, вино и оборудване в Пловдив, 2013 г.

mail17:15 | 12.12.2012прегледи 583 коментарикоментари 0


Три международни изложби ще обединят на едно място продукти от хранителната индустрия, винарството и оборудване на хотели, ресторанти и търговски обекти през следващата 2013 година. Това съобщи в интервю за Агенция „Фокус” Иван Соколов, директор на Международен панаир – Пловдив. Трите форума ще се състоят през април 2013 година в Международен панаир – Пловдив.

По думите на Соколов – изложбата за храни и напитки „Фудтех” се допълва с изложението на вина „Винария”, което е и причината те да бъдат представени заедно. От друга страна ресторантите и хотелите се докосват по-лесно до крайните си потребители, когато с помощта на импулса и заряда от „Винария” представят продуктите си, отбеляза директорът на панаира. Той посочи, че изложбата „Фудтех” се е радвала на голям успех тази година, като очакваният за следващата са да бъдат представени интересни иновации oт хранителната индустрия.
Ако 2012 година беше годината на компаниите с иновативни идеи, то през следващата година очакваме и резултата от тези идеи. По отношение на хранителната индустрия ще бъдат представени и нови продукти, като най-голям интерес от сега събират биохраните, които вече заемат голяма част от световното потребление, отбеляза Иван Соколов. Той посочи, че през последните две години компаниите изложители във „Фудтех” са почти едни и същи на брой, което означава, че изложбата представлява стабилно поле за изява. Преди 2011 година се отчиташе спад на изложителите, заради тежката икономическа и финансова криза, но компаниите вече са изпълнили своите антикризисни планове и сега търсят планове за развитие, добави директорът и посочи, че Международен панаир – Пловдив очаква динамични компании, които търсят развитие, нови пазари и представляват интерес за потребителите.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1039