EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Хотелите:Да превърнем уеб посетителите в гости

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Хотелите:Да превърнем уеб посетителите в гости

mail14:30 | 26.05.2011прегледи 1129 коментарикоментари 0


Засиленият интерес към кампанията „eCommerceAcademy на колела” отчита готовността на хотелите в България да дадат тласък на бизнес модернизацията в сектора. Стартът на компанията е даден в Бургас, където експерти презентираха темите за „Хотелският уеб сайт днес – Как да превърнем онлайн посетителите в гости?”.
Според експерти хотелите у нас зависят прекалено много от тур операторите и от агенциите за продажбите си. Изненадващ е фактът, че други отрасли от българската икономиката онлайн се развиват с много по-бързи темпове, отколкото туризмът. В глобален мащаб 50% от онлайн продажбите са именно на туристически услуги, докато в България този процент е под 10. Поради тази причина специалисти смятат, че е изключително належащо хотелите, а и туристическите агенции да „пренесат” бизнеса си онлайн, за да намерят пресечна точка с потребители си.
Основен акцент бе отделен върху това, как да се привличат посетители в интернет страниците на хотелите чрез присъствие в различни търсачки, чрез активности в социалните мрежи и други канали за комуникация, а също така как да превърнат посетителите на сайта си в реални клиенти и да се създаде чувство на лоялност на клиентите към марката, какви резервационни системи трябва да се ползват и още много други.


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg