EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Хонг Конг с планове за Пловдивския панаир

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Хонг Конг с планове за Пловдивския панаир

mail13:30 | 21.06.2011прегледи 535 коментарикоментари 0


Съвместни прояви на панаирите в Пловдив и Хонг Конг ще бъдат обсъдени по време на визитата на Клиф Уолъс, изпълнителен директор на конгресния и изложбен център в Хонг Конг.  Целта на неговото посещение /25-26  юни/ е да бъдат подготвени общи инициативи за улесняване на китайски инвеститори, които имат интерес да развиват бизнес в България и на Балканския полуостров.
Клиф Уолъс е и председател на „Hong Kong – Shanghai Venue Management (Zhengzhou)“, компания, отговаряща за управлението и дейността на Международния изложбен и конгресен център в Женжоу, провинция Хенан, Китай. Той оглавява и „Shenyang New World Expo“, която създава нов панаирен център в Шънян, столицата на китайската провинция Ляонин.
Уолъс е бивш президент на Международната асоциация на изложбената индустрия UFI, най-авторитетната световна организация в бранша, и носител на Златния приз за забележителни заслуги към панаирната дейност. В момента работи в Управителния съвет на Международната асоциация на мениджърите на комплекси (IAAM) и е неин пратеник в Китай. Член на Управителния съвет на Държавната организация за деловия туризъм (MICE) на Хонг Конг.
Авторитетът и контактите на г-н Уолъс могат да бъдат много полезни за активизиране на бизнеса между Китай и България, както и за развитие на туризма у нас, коментираха от националния изложбен център.
Клиф Уолъс ще разгледа Стария град в Пловдив. Той ще гостува на 26 юни и в Хисар, където ще види СПА комплекс, исторически забележителности и розова градина, ще се срещне с кмета Георги Пирянков.

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg