EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Хитове на СТРОЙКО 2000

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Хитове на СТРОЙКО 2000

mail18:30 | 24.03.2011прегледи 2161 коментарикоментари 0


Започна най-голямото в България специализирано изложение за архитектура, строителство и обзавеждане СТРОЙКО 2000. Новостите от бранша, които излизат на пазара в Европа и света, се появяват веднага и на изложението. Поради големия брой на участниците трудно може да се обхване всичко, което може да се нарече новина. Ето и някои акценти.
Концернът Винербергер представя керамични блокове POROTHERM – едроформатни, с вертикални кухини, изработени от 100% естествени материали.
Брамак ПС за първи път ще представи на българските потребители новия си продукт PROTECTOR, ново поколение керемиди - предлагащи широкоспектърна защита на дома и хората от атмосферни влияния, екстремните климатични условия, образуването на плесени и замърсяване. Предимствата на новата керемида се крият в специалната система от покрития, чийто последен слой е частици, които са толкова малки, че се нанасят 5 000 пъти върху дебелината на косъм.
Групата VELUX представя продуктовата си програма, която включва покривни прозорци, решения за плосък покрив, продукти за декорация и слънчева защита, външни ролетни щори, продукти за монтаж, електрическо дистанционно управление и слънчеви панели за вграждане в покрива. "MODEL HOME 2020" включва построяването на 6 сгради в Европа, отговарящи на екологичните норми и изисквания, които ще се приемат от ЕС през 2020 година. Водещата сила за това е визията за така наречената „Активна къща“ - сграда, която комбинира ниска консумация на енергия и добър вътрешен микроклимат с добро взаимодействие с околната среда.
ВЕЛУКС България ще представи новите продукти за плосък покрив, нови стъклопакети с изключително нискоемисионни характеристики, изходи за покрив и комплексни решения за крайни клиенти.
За първи път в България фирма Солид 55 организира експеримент за разбиване на блиндирана врата, която притежава 4-ти клас на взломоустойчивост.
Крокос 2000 е фирма производител на СТУДЕН АСФАЛТ по канадска технология. MATREX е готова за употреба асфалтова смес за ремонт на пътни настилки, запълване на дупки и пукнатини при всякакви метеорологични условия, както и за полагане на цялостна пътна настилка.
МИГ-03 ЕООД представя Модул „Вила НИКИ, както и шестелементен ръчно преносим Модул, който може да се достави и монтира в която и да е пресечена местност, без изобщо да компрометира природата, напротив, запазва я на 100% в автентичния й вид. Един ТИР може да достави не един, а дванадесет такива Модула с площ по 11 кв.м. и в рамките на деня да бъдат монтирани и готови за експлоатация.
ДАЙ ВАР ЕООД внедрява леки бетони от пенополистиренбетон (4 пъти по-лек от водата) с отлични топло, водо и шумоизолационни качества, многократно надвишаващи традиционните строителни материали.
 

За посетителите входът е свободен от 10 до 19 часа - една седмица - от сряда до вторник


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg