EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Хипермаркет Темпо отвори врати

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Хипермаркет Темпо отвори врати

mail17:54 | 02.12.2010прегледи 8922 коментарикоментари 0


Хипермаркет Темпо, част от Ритейл Парк Средец отвори врати днес. За разлика от класическия кеш енд кери формат Темпо работи без специални карти за достъп, като всеки клиент може да влиза безпрепятствено, не е необходимо да представя лична или фирмена информация. Втора отлика е, че може да се купуват единични бройки продукти, а не само стоки на едро. Предлагат се над 60 000 хранителни и нехранителни стоки на най-известните марки.
Магазинът има опция за отложено плащане на големи покупки, като мебели и маркова техника, с разсрочване до 2 години и 0% оскъпяване.
Темпо разполага със сектор с готови решения за дома - мебели, аксесоари и декорация, както и голям сектор с всичко необходимо за децата - разнообразие от текстил, обувки, аксесоари, играчки и други.
Магазинът е най-новият търговски формат, който Делта Макси, собственик на веригата супермаркети Пикадили, предлага на българския пазар. До 2013 г. в развитието на търговския формат ще бъдат вложени над 100 млн. лева.
Предвижда се отваряне на хипермаркети във всички градове на България с население над 100 000 души. Брандът е лидер на пазара в Сърбия, познат в Босна и Черна гора.
В хипермаркета има безплатен детски кът, където професионални аниматори забавляват децата, докато родителите им пазаруват.
Новият магазин работи денонощно, има 1000 паркоместа, разположен е на 30 000 км.м. площ, на ул."202", до надлез "Надежда", София. Това е инвестиция от 20 млн. евро с разкрити над 450 работни места. “Темпо ще допринесе за развитието на утвърдени световни практики на българския пазар и така ще повиши неговата конкурентоспособност в полза на клиентите. Темпо ще даде възможност на българските потребители да пазаруват по съвсем нов начин”, коментира Александър Чампаревич, изпълнителен директор на Delta Maxi International и ръководител на проекта Темпо за България.

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg