EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Хиляди нередовни пътници в София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Хиляди нередовни пътници в София

mail15:00 | 20.03.2012прегледи 412 коментарикоментари 0


Общо 8761 нередовни пътници в градския транспорт бяха санкционирани от служители на Центъра за градска мобилност през последните 10 дни. През този период се извършваха засилени проверки по линиите с голям пътникопоток в пиковите часове на деня. Активните проверки са част от програмата на дружеството за ограничаване на гратисните пътувания.

През последните дни обект на засилени проверки бяха районите на бул. «Ботевградско шосе», кв. «Герена», пазар «Надежда», кв. «Левски», «Гара Искър», ж.к. «Младост», участъка «Бакърена фабрика» , бул. «Гоце Делчев», ж.к. «Дружба» и други». Oбщо 1117 контрольори бяха ангажирани с проверки на пътуващите гратис през последните дни.

„Проверките са само един от инструментите за ограничаване на гратисните пътувания», коментира инж. Николай Костов, управител на Център за градска мобилност. «Паралелно с това Център за градска мобилност и Столична община заедно работят за подобряване на качеството на услугите на градския транспорт. Част от техните дейности включват подмяна на остарелите превозни средства с по-нови, изграждане на нови бус ленти, поставяне на нови спирки и др. През тази седмица стартираме и информационна кампания, с която призоваваме хората да не проявяват толерантност към пътуващите гратис», допълни още инж. Костов.

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4161