EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Хачо Бояджиев новият носител на „Следа в ефира”

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Хачо Бояджиев новият носител на „Следа в ефира”

mail14:35 | 25.02.2010прегледи 734 коментарикоментари 0


Мариана Златанова
Хачо Бояджиев е носител на отличието „Следа в ефира” за 2010 г., стана ясно днес в зала Мати на НДК. Наградата се присъжда за втора поредна година от инициативен комитет от журналисти и общественици, сред които са Валери Тодоров, Венелина Гочева, Радосвет Радев, Светла Петрова, Константин Тилев, Станслав Радославов. преводачът Мариана Хил и други.
Отличието се връчва на личности от радио и телевизионния ефир, оставили трайна следа в съзнанието на зрителите и слушателите.
Идеята за наградата възниква след многократни срещи с приятели и колеги, да избягаме от формата за единица зрител или слушател, част от пийпълметричните анализи за гледаемост, разказва Мариана Хил.
Важно е тежестта на аудиторията, за която работим, отбелязва Божана Димитрова, дългогодишен водещ на предаването „Разговор с вас”, БНР, миналогодишен лауреат на наградата „Следа в ефира”.
Ценностите на нашето безпътно общество са изместени. Затова е важно да посочим на младите колеги-журналисти, които навлизат в професията модел за професионализъм, обяснява причините за това да се присъедини към идеята Цветелина Узунова.
„В живота има три категории – младост, старост и добре изглеждащи” - с присъщия си шеговит стил проф. Бояджиев прие статуетката, от камък и дърво, символ на връзката между тленно и нетленното. Тя е изработена от художника Николай Маринов.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4202