EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Хановерският панаир под знака на Китай

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Хановерският панаир под знака на Китай

mail15:20 | 23.04.2012прегледи 456 коментарикоментари 0


Хановерският панаир, най-голямото промишлено изложение в света, започва днес и ще продължи до 27 април, предаде ИТАР-ТАСС.
Тази година страна партньор е Китай, което се очаква да засили германско-китайското сътрудничество, заяви Волфрам фон Фрич, ръководител на компанията организатор на Deutsche Messe AG.
Очакват се около 500 китайски изложители, отбеляза Фон Фрич. "Рядкост е две страни да свързват с двустранното си икономическо сътрудничество толкова много надежди като Германия и Китай. Превърнахме Хановерския панаир в площадка за демонстрации на "зелени" технологии, които са обект на пряк интерес от страна на Китай на фона на новия 5-годишен план, насочен към устойчиво развитие", посочи той. На изложението тази година вниманието е насочено най-вече към технологиите за намаляване на неблагоприятното въздействие на промишлеността върху околната среда.
Сега Китай е "не само изгоден пазар за продажби, но може и да се конкурира със световните лидери в сферата на новите технологии, най-вече в областта на вятърната енергетика. Поради тази причина Хановерският панаир като най-голямо промишлено изложение в света не може да мине без участие на китайски представители", подчерта Фон Фрич. /БТА
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4165