EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Хайди Клум с модна колекция за Lidl

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Хайди Клум с модна колекция за Lidl

mail06:30 | 07.06.2017прегледи 1333 коментарикоментари 0


Немският модел Хайди Клум не само е лице на модната кампания на Lidl, но тя създаде своя колекция за компанията, съобщава търговската верига. Планира се стартът на продажбите в магазините на Lidl да започне в края на тази година.

„Надявам се, че колекцията, която създадох, ще се хареса на всички. Работата по нея ми достави голямо удоволствие. Както аз, така и Lidl държим изключително много на комбинацията от страхотни продукти с добро качество на супер цена. И това е чудесно, защото модата е забавление и всеки трябва да има възможност да си позволи това удоволствие“, споделя Хайди Клум по повод обявяването на партньорството.

Модната кампания ще се развива дългосрочно благодарение на т. нар. Lidl Fashion Week –  търговска концепция, в рамките на която търговската верига ще представя модния си асортимент за целия свят. Модната седмица ще се провежда няколко пъти в годината във всички филиали на търговската верига по целия свят, включително и в България. През т. нар. седмици на модата Lidl ексклузивно ще представя колекциите си. Началото ще постави Хайди Клум. „Много се радваме, че имаме възможност да представим моделите й в рамките на нашата Lidl Fashion Week“, коментира Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България.

 

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg