EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Футуристични автомивки на „Ауто сити Пловдив 2019“

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Футуристични автомивки на „Ауто сити Пловдив 2019“

mail07:00 | 23.09.2019прегледи 750 коментарикоментари 0


Футуристични автомивки ще бъдат представени за първи път у нас на изложбата „Ауто сити Пловдив 2019“ само няколко дни след европейската им премиера  в Амстердам. Те са сред новостите на Международния технически панаир, който ще се проведе от 23 до 28 септември.

Водеща компания в Европа показва автомивка, за която твърди, че е най-красивата, а дизайнът е в пет варианта. Преимущество  са  иновативните компоненти, използвани за първи път в света, като платформа за контрол и маркетинг през мобилни устройства, SMS разплащане, подово измиване и други, твърдят изложителите.

Вторият  модел е на производител от САЩ, който е в световния Топ 3. Съоръжението  представлява тунел от неръждаема стомана, в който са разположени системи, направени  с нови технологии и материали. Включени са много функции, което дава възможност за почистване без предварителна подготовка дори при големи обеми и висока скорост.

  Авангардните  експонати   са  част от специалното бизнес издание на „Ауто сити Пловдив“. Наред с транспортни средства, предназначени за индустрията, търговията и услугите, то демонстрира и сервизно оборудване за пълна промяна на автомобила, включително на интериора. Посетителите ще видят  голямо разнообразие от леки коли и бусове с изцяло преобразен вътрешен дизайн. Ултралуксозните дизайнерски автомобили   съчетават широко  пространство с изисканата обстановка на петзвездна лимузина и много екстри за максимален комфорт на пътниците. Трансформациите се постигат с помощта на 200 вида кожи  и други материи.

            Изложбата показва и нови модели леки коли. Сред премиерите е хибридната версия на Honda  CR-V. Задвижването  използва два електрически агрегата, а всеки работи и като електромотор, и като генератор, обясняват от фирмата вносител. Три са режимите:  електрически - при потегляне и при ниска скорост, хибриден -  при ускорение, и бензинов - при висока скорост.

В експозицията на дилъра присъстват  и други модели на  Honda, като  обновеният Jazz, десетата генерация на Civic във версии хечбек и седан, фейслифта на HR-V, бензиновата версия на световния бестселър CR-V, както и цяла ескадрила от висококачествени  мотоциклети.

От гамата на  Subaru са моделите XV и Outback, като за последния е предвидена и специална 4Аdventure версия.  Марката Škoda е представена с  хитовите варианти Scala и Kodaiq  с много екстри. Тук е и новият Ford Trucks F-MAX, който получи титлата „Международен камион на годината 2019“.

            Изложението предлага и много атракции за любителите на високи скорости в рамките  на кампанията  „Отговорни на пътя“, която се провежда за втори път. Нейните организатори са включили състезание  за смяна на гуми като на истинско рали.  Желаещите да участват ще бъдат облечени с автентични екипи и каски, ще работят с оригинални инструменти  и трябва да подменят  гумите на пистов автомобил за най-кратко време. Предвидена е и викторина с въпроси за управлението на лека кола в различни ситуации. За победителите в двете надпревари и за посетителите ще има много награди. Най-запалените могат да пробват професионален тренажор симулатор.

Гостите на   „Ауто сити“ имат възможност да разгледат още четири изложби, представящи иновации от  строителството, електротехниката, електрониката, машиностроенето, роботиката, автоматизацията, дигиталните и информационните технологии, енергетиката,  екологията, водния сектор  и химическата промишленост. Експозициите на фирми от 34 държави са разположени в Международен панаир Пловдив.

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg