EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Фотографски конкурс чрез създаване на Photosynth модел

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Фотографски конкурс чрез създаване на Photosynth модел

mail12:30 | 13.02.2010прегледи 958 коментарикоментари 0


Майкрософт България обявява фотографски конкурс чрез създаване на т.нар. Photosynth модел. Той се провежда в рамките на деветото издание на най-голямата техническа конференция Дни на Майкрософт 2010, която ще се проведе на 30 и 31 март 2010 г. в кино „Арена Младост”.
Конкурсът, който се реализира с подкрепата на Dynaphos, е творческо предизвикателство към всички почитатели на фотографията и новите технологии, които дават възможност за създаване на атрактивни изображения в различни формати. Технологията Photosynth, разработена от Майкрософт, позволява автоматично да се обединяват снимки на един и същ обект в уникален интерактивен 3D модел.
Основното изискване в конкурса за Photosynth модел е да се използва снимка на някой от 100-те национални туристически обекта, като участниците трябва да работят само с авторски снимки. Желаещите да се включат в надпреварата трябва да публикуват своя Photosynth модел на www.photosynth.com до 20 март 2010 г.
Приложена ще намерите по-детайлна информация по повод фотографския конкурс, а на www.photosynth.com можете да видите реални демонстрации на т.нар. Photosynth модел.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg