EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Форум в София за е-магазини

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Форум в София за е-магазини

mail12:07 | 08.08.2019прегледи 590 коментарикоментари 0


Как новите технологии променят начина, по който пазаруваме, какви са тенденциите по света и кои са най-модерните решения в различните аспекти на онлайн продажбите – отговорите на тези и на много други въпроси ще даде форумът eCommerce summit 2019, който ще се проведе тази есен в София. Организаторите списание Enterprise ще съберат на 1 октомври 2019 г. в ИНТЕРПРЕД-СТЦ София представители на големи, средни и микро онлайн магазини в България, както и предприемачи с различен по големина и вид бизнес в реалния сектор, които тепърва стартират свои онлайн проекти, за да ги запознаят с иновативни решения, които могат да оптимизират различните процеси в един електронен магазин и да повишат приходите от продажби.

Най-съвременните решения касаят не само избора на технология, но също така и маркетинг инструменти и стратегии, разплащателни методи, логистични решения, стигайки до продажби в чужбина и B2B решения. Оптимизирането и автоматизирането на процесите в електронния магазин може да спести значителен паричен ресурс, който да бъде използван за развитие на бизнеса, посочват експертите от бранша.

Участниците във форума ще имат възможността да получат ценни съвети относно избора на платформа и планирането на дългосрочното развитие на онлайн магазин, както и за повишаването на конверсиите и продажбите чрез правилна стратегия и иновативни решения в дигиталния маркетинг.

Ще бъдат разгледани също така тенденциите в развитието на мобилните технологии и тяхното влияние върху електронната търговия през следващите няколко години, както и очакванията за развитието на пазара в България и региона. Поканени са представители на едни от компаниите на българския пазар с най-добре развити електронни магазини, които да представят пътя си от оffline към оnline търговия.

Сред любопитните теми, предвидени в програмата, е защо в Китай плащат от години чрез QR кодове и възможно ли е подобно нещо да се случи и в България.

Лектори на форума ще бъдат едни от най-добрите специалисти в сферата на разработването и обслужването на електронни магазини в България, представители на най-успешните компании в секторите софтуер, логистика, дигитален маркетинг, разплащания, SEO, хостинг и др. Събитието е насочено към представители на различни компании с интерес в онлайн бизнеса и електронната търговия, маркетплейс платформи, ритейл компании, дистрибутори, бранд мениджъри, дигитални иноватори, софтуер специалисти, ПР и рекламни специалисти, изследователски компании, производители, специалисти от областта на финансите и банковите услуги, логистика от различни сектори, представители на електронни магазини от цяла България, които ежедневно търсят възможности за още по-бързото и качествено развитие на своите бизнеси.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 3888