EUR 1.9558
USD 1.7879
CHF 2.0375
GBP 2.6227
CNY 2.4859
you tube
mobile version

Фирми:Лидл, Била, Карлсберг

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Фирми:Лидл, Била, Карлсберг

mail08:10 | 20.01.2021прегледи 909 коментарикоментари 0


"Лидл България" ще разшири логистичната си база в с. Равно поле и ще надстрои административната сграда на компанията в съседство. Проектът предвижда да се построят почти 18 хил. кв.м нови площи. Размерът на инвестицията не е обявен, като в момента търговската верига е поискала издаване на строително разрешение в община Елин Пелин. От базата PDS става ясно, че само офис сградата по идеен проект е 12 хил. кв.м. Сегашният логистичен център в Равно поле отговаря за доставките в западната част на страната. Той е разположен върху 138 хил. кв.м, от които 38 хил. РЗП. Има 116 рампи и 25 хил. палетоместа. Офис сградата ще бъде с 12 хил. кв. метра РЗП, а проектирането й е възложено на "Ателие Серафимов архитекти".

---------------

Четири месеца след началото на кампанията по обновяване на програмата за лоялност на BILLA България, компанията отчита над 435 000 нови картодържатели. Веригата напомня на потребителите, че след 31 март старите пластики вече няма да бъдат валидни и ги приканва да се възползват от най-актуалните и повече на брой предимства, включително дигитална карта, достъпна в няколко бързи и лесни стъпки, през мобилното приложение BILLA APP. „Към 10 септември, 2020 г., броят на потребителите, част от програмата за лоялност на BILLA бяха над 1 милион души. Изключително горди сме, че за толкова кратък период от време близо половината от тях ни се довериха отново и подновиха своята BILLA Card, очакваме тази тенденция да продължи и през първите месеци на 2021 г. От стъпването си на българския пазар, не спираме да влагаме време и енергия, за да удовлетворим нуждите на клиентите си, предоставяйки им богато разнообразие от продукти, отлично качество и достъпни предложения,“ сподели Норберт Мисбрандт, управител на BILLA България.

-----------------

Карлсберг България ще замени 92 от общо 220 дизелови леки автомобила с хибридни. Компанията предприема тази стъпка като част от стратегията си, насочена към намаляване на въглеродните емисии в атмосферата и опазването на околната среда. Средно за година един лек автомобил от служебния автопарк на Карлсберг изминава около 33 000 км. Благодарение на хибридните автомобили, ще бъде ограничено изгарянето на приблизително 44 тона CO2 емисии за година, което е около 15% намаление на годишна база. Средствата, които ще бъдат спестени за поддръжката на автопарка на компанията, са близо 90 000 лв. на годишна база. Хибридните автомобили са произведени от Toyota по най-високите международни стандарти за качество в автомобилостроенето. Въпреки че се отличават с бързина и комфорт при шофиране, те са щадящи към природата. Хибридната технология допринася също така за спестяването на разходи благодарение на по-малкия разход на гориво и по-лесната и бюджетна поддръжка, както и устойчивостта в дългосрочен план.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

България 19-та в износа на мебели

11:20 | 12-15-23 | 1825