EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Фирми:Кауфланд, ТЕЦ Марица Изток 3

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Фирми:Кауфланд, ТЕЦ Марица Изток 3

mail17:15 | 16.11.2020прегледи 565 коментарикоментари 0


Kaufland България получи първия по рода си международен сертификат TÜV AUSTRIA COVID Shield. Сертификацията гарантира най-високо, отлично ниво на мерките за безопасност, хигиена и превенция, които търговската верига прилага във всички свои обекти в условия на COVID-19.

След задълбочен одит от страна на TÜV AUSTRIA, Kaufland България защити сертификацията с най-високата степен на защита при изпълнението на основните групи превантивни мерки: поддържане на безупречна хигиена, осигуряване на дистанция при пазаруване, редовна дезинфекция и задължително носене на предпазни маски. Всички обекти на компанията щателно се почистват, проветряват и дезинфекцират неколкократно в рамките на деня. Те разполагат с модерни хигиенни станции за дезинфекция на входовете за удобство на клиентите, както и с информационни табели за лична хигиена на клиентите и служителите. Предимство е голямата търговска площ в хипермаркетите на Kaufland, която дава възможност за спазване на безопасна дистанция по време на пазаруване. В помощ на клиентите Kaufland е изградила система за социална дистанция, която чрез подови стикери ориентира клиентите как да спазват препоръчителното разстояние. Информация за всички превантивни противоепидемични мерки, които Kaufland България прилага, могат да бъдат намерени на корпоративния уебсайт на компанията.

------------------------

ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“  съобщи, че е реализирана 10% ръст в произведената електроенергия за нуждите на вътрешния пазар за периода 1 януари – 31 октомври 2020-та година. Произведената енергия се равнява на средното потребление  на около 980 000  домакинства за посочения  времеви интервал.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4145