EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Фирми:Kaufland България, FlixMobility

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Фирми:Kaufland България, FlixMobility

mail17:05 | 31.08.2021прегледи 952 коментарикоментари 0


 Иван Чернев, досегашният председател на управителния съвет на Kaufland България, ще премине в интернационалната организация на Kaufland групата, където ще отговаря за международни проекти. От декември 2021 г. Валтер Волф, прокурист „Верига за управление на доставките“ в България, ще поеме управлението на Kaufland България.

Валтер Волф е директор "Управление веригата на доставки" в Kaufland България от началото на 2019 година. След завършване на висшето си образование започва професионалния си път в Schwarz групата. Има над 15 години опит в сферата на продажбите и логистиката. Заемал е ръководни позиции в международни структури на Schwarz групата в Германия, Швейцария, Франция и България. Владее 5 езика – немски, английски, български, руски и френски.

Досегашният главен изпълнителен директор Иван Чернев е начело на Kaufland България от 2018 година насам. Заедно със своя екип той започва активна фаза на модернизация на хипермаркетите, въвежда редица иновации в продуктовия асортимент, разширява дейността на компанията с откриване на нови обекти, подобрява клиентското изживяване и затвърждава позицията на Kaufland като предпочитано място за пазаруване и работа в страната. Kaufland благодари на Иван Чернев за неговия изключителен принос за развитието на търговската верига.

--------------------

FlixMobility, бързоразвиващата се технологична компания за мобилност, известна с екологични и достъпни транспортни услуги чрез марките FlixBus и FlixTrain, инвестира в Експертен център в София . В новия хъб FlixMobility ще използва потенциала на местните таланти, за да подкрепи по-нататъшния растеж на компанията.  Благодарение на уникален бизнес модел и иновативна технология, FlixMobility бързо установи най-голямата автобусна мрежа за дълги разстояния в Европа, разшири се в САЩ и планира да започне първите връзки в Бразилия по-късно тази година. От началото на съществуването си до сега силата на компанията винаги е била в това да мисли глобално, но да действа и да присъства на местно ниво. Това се изразява в силни екипи за всеки отделен пазар с талантливи хора, които подкрепят бъдещия растеж на компанията.  

Между различните групи таланти идентифицирани в Европа, като вече съществуващите центрове в Харков (Украйна) и Нюрнберг (Германия) , FlixMobility избра София за новия си офис поради големия потенциал за талантливи кадри. Софийският хъб ще отговаря основно за маркетинговите и технологичните дейности, но също така ще бъде домакин на FMX и счетоводни екипи.
FlixBus вече присъства в България от 2018 г. със своите зелени автобуси и предлага международни пътувания до няколко европейски дестинации като Загреб, Любляна, Филах, Залцбург и Мюнхен.  

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg