EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Фирми:Billa, Yettel, ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Фирми:Billa, Yettel, ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“

mail08:10 | 08.07.2022прегледи 1276 коментарикоментари 0


ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“ е осигурила 12.3%  от общо произведената в страната електрическа енергия за периода 1 януари – 30 юни 2022 г. Произведеното количество е достатъчно да покрие средното потребление за 6 месеца на над 1 300 000 български домакинства – почти половината жители на страната.На 20 юни 2022 г. ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“  започна годишния планов ремонт на мощностите си, който гарантира ефективната и безопасна работа на централата през зимния сезон, когато натоварванията са традиционно по-големи заради ниските температури и високото потребление на електроенергия.

------------------------

BILLA България стартира повишаване на възнагражденията с фокус върху екипите от магазинна мрежа. До края на годината общият размер на увеличението ще бъде в размер на над 5 млн. лева, включвайки и увеличение на ваучерите за храна за всички служители от 80 лв. на 200лв. месечно.

-------------------

Yettel въведе нова роуминг зона „Великобритания“ със специални, преференциални и  много по-изгодни цени на услугите от тези за  останалите държави извън ЕС. Изходящите обаждания към България, Европейски съюз и самата зона „Великобритания“ ще са на цена от 6 стотинки на минута – същата цена се начислява и за всички входящи обаждания в зона „Великобритания“. Цената за един SMS ще е на стойност от 20 стотинки, а мегабайт мобилен интернет ще струва 2 стотинки.

При пътуване във Великобритания минутите и мегабайтите, предоставени в абонаментния план на клиентите, няма да важат в тази страна и услугите ще се таксуват според новите цени. По същия начин допълнителните пакети за роуминг в ЕС няма да са валидни във Великобритания, като за тази зона клиентите ще могат да ползват роуминг пакетите Roam&Surf Europe.

Новите цени за роуминг в зона „Великобритания“ важат както за клиенти на абонаментен план, така и за тези с предплатени планове. Те са валидни от 29 юни и са свързани с излизането на  Великобритания от ЕС.  В новата зона влизат също Гибралтар и островите Гърнзи, Джърси и Ман.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg