EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Фирми: Уолтопия, Wizz air

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Фирми: Уолтопия, Wizz air

mail08:05 | 26.01.2021прегледи 869 коментарикоментари 0


Уолтопия ще инвестира над два милиона лева в съоръжения за активно забавление в две български общини. Едното ще предостави безопасен полет над избрана забележителност, а другото - здравословно забавление за децата в нов за света формат. 

Adventure Hub - атракционен комплекс, съчетаващ в себе си много различни забавления. Всъщност най-впечатляващото си съоръжение компанията избира да покаже за първи път именно в родината си. То е с огромен мащаб и включва въжен парк, Ролглайдер®, детски стени за катерене, оито са хармонично съчетани в красивата форма на гигантско дърво.

Такъв Adventure Hub би бил прекрасно украшение за всеки град. Впечатляващото дърво ще се впише чудесно в естествената среда на градски парк или друга зелена площ и ще донесе на жителите на града нова възможност за прекарване на свободното време на открито. Опитът на “Уолтопия” показва, че една такава атракция привлича и много гости към града.

Ролглайдер® - съоръжение за свободно летене, което няма аналог. Ролглайдерът дава възможност на човек да полети като птица и да види света през погледа на орела напълно безопасно и екологично. Той може да бъде построен навсякъде - между дърветата на градски парк, около крепости, над каньони, дори над езера и морета. Толкова много са местата, които заслужават да бъдат разгледани по този начин, че ще бъде трудно да се избере само едно. 

Как ще стане?

“Уолтопия” търси проактивни екипи от български общини, които да пожелаят атракционите да бъдат реализирани на тяхна територия, за да осигурят на своите граждани нещо истински добро, без да се налага да изразходват дори и лев от бюджета на общината. “Уолтопия” ще произведе, инсталира и поддържа съоръженията напълно безплатно. Компанията поема и ангажимент да осигури безопасното им опериране. На свой ред “Уолтопия” иска да срещне разбиране и желание за сътрудничество, както и кмет и общински съветници с визия за бъдещето на поверената им община.


Wizz Air пуска нов летен маршрут от Бургас до Вроцлав. Стартирайки от 19 юни 2021 г., най-новата услуга на WIZZ ще се извършва 1 път седмично, събота, предоставяйки на клиентите удобен график за посещение на красивата полска дестинация. Местата по маршрута са вече в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.com и чрез мобилното приложение на авиокомпанията на цени от само 77.99 лв.*

Предвид необичайната епидемична обстановка, пускането на тази нова услуги е поредното доказателство за силната ангажираност на авиокомпанията към българския пазар, към развитието на местния туризъм, както и към осигуряване на още по-достъпни и безопасни възможности за пътуване на местните пътници.

Вроцлав е известна със своята красива средновековна архитектура и десетки исторически забележителности. Това е най-големият град в Западна Полша и един от най-очарователните. Много от сградите в стария град на Вроцлав са боядисани с ярки цветове, които отразяват младежкия и креативен дух на дестинацията и могат да развеселят всеки дори в най-мрачния ден. Но живата архитектура на Вроцлав не е единствената причина да се смята, че градът е осеян с някаква магия, тъй като освен от хората той е населен и с гноми! Над 300 малки статуи на джуджета са разпръснати из целия град и непрекъснато се появяват още. Малките творения са се утвърдили като местен символ на свободата и намирането им се е превърнало в туристическа атракция и забавна игра в стила на Pokemon Go.

 


Тагове: Уолтопия,
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg