EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Фирми: СуперХостинг.БГ, Paysafecash, Ариете

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Фирми: СуперХостинг.БГ, Paysafecash, Ариете

mail08:15 | 08.07.2020прегледи 1214 коментарикоментари 0


В  складово-логистична и производствена база на фирма Ариете Логистик ЕООД в Пазарджик, която бе открита преди дни, са инвестирани 20 млн.евро, а броят на наетите служители става 1000 души. Фирмата е част от международната Ариете груп и вече 6 години работи успешно на българския и международен пазар. Компанията вече има две складови бази в промишлените зони на Смолян. Фирмата произвежда електронни и мехатронни компоненти за автомобилната индустрия.

-------------------------

Най-голямата българска хостинг компания СуперХостинг.БГ става част от водещата   хостинг група Team.blue, която е лидер в бранша в Западна Европа. Българското дружество ще продължи да се развива като самостоятелна компания, запазвайки своето име, мениджмънт и стратегията си за развитие. Team.blue включва над 30 локални европейски бранда и е известна със своята дългосрочна политика да запазва в екипа си досегашните ръководители и основатели на придобиваните от нея дружества и да разчита на тяхната визия за развитие на локално ниво.

СуперХостинг.БГ вече е започнал своето разширяване в региона. Повече от година компанията присъства на пазара в Сърбия под бранда SuperHosting.RS, където множество малки и средни фирми я предпочитат за своите онлайн проекти. Клиентите на SuperHosting.RS вече получават голяма част от предимствата в услугата и обслужването, плод на know-how, трупано вече 15 години в България. Планира се разширяване и в други страни на Балканския полуостров. Финансовият гръб на Team.blue ще позволи това да се случи с ускорени темпове и офисът на българското дружество в София да се наложи като регионален център за хостинг услуги, решения за изграждане на сайтове, електронна търговия и други аспекти на интернет бизнеса. От важно значение е, че този регионален хъб ще бъде ръководен дългосрочно от български мениджъри, за което има ясен ангажимент както от досегашните собственици на българската компания, така и от страна на западноевропейската група.

---------------------.

Водещата платформа за специализирани разплащания Paysafe анонсира пускането на Paysafecash - нов сигурен и лесен начин за плащане в брой за онлайн покупки към различни търговци. Paysafecash е продукт, достъпен в 28 държави, създаден за потребителите, които не разполагат с банкова сметка или кредитна/дебитна карта, или които не желаят да споделят финансовите си данни в Интернет.

Paysafecash работи по следния начин:

Потребителите селектират метод за плащане „Paysafecash“ при завършване на своята покупка, с което се генерира баркод.

Кодът може да бъде съхранен в мобилния ви телефон или разпечатан.

Потребителят намира най-близката Paysafecash локация чрез функцията „търсене“. Кодът се сканира от служителя и плащането се извършва в брой.

Онлайн магазинът получава плащането веднага, след което стоката е готова за изпращане. Не е нужна банкова карта или банкова сметка, а плащането е сигурно.

С население от над 7 милиона души в България, потреблението на Интернет е около 60%1. Очаква се в периода 2020 – 2024 г. обемът на електронната търговия да нарасне със среден годишен размер от 15,9%, а потребителите да се увеличат от 40% до 55,3% през 2024 г.2 В допълнение, скорошно проучване сочи, че 56% от българите биха купили стоки онлайн в брой, ако това е лесно и сигурно, а 50% биха пазарували онлайн по-често, ако е възможно да платят в брой3.

Предплатената услуга на Paysafe – paysafecard – е достъпна в България от 2013 г., като компанията планира да увеличи разпространението й благодарение на сключено партньорство с EasyPay, които разполагат с добре установена лицензирана мрежа с над 300 обекта в страната.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg