EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Фирми: Кока-Кола, Schneider Electric, Scalefocus Академия

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Фирми: Кока-Кола, Schneider Electric, Scalefocus Академия

mail08:04 | 18.02.2022прегледи 935 коментарикоментари 0


Центърът за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик в България с нов директор. Ката Барариу ще заеме позицията Head of Shared Services в Центъра за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик, намиращ се в София, който доставя услуги в сферата на финансите и човешките ресурси за всички пазари на групата в Европа и извън нея. Тя ще pъĸoвoди нaд 600 професионалисти, ĸoитo извъpшвaт финансови и счетоводни дейности, подпомагат администрирането нa процеси в сферата нa човешките ресурси и осъществяват управлението нa бизнес данните за Групата Koĸa-Koлa XБK, оперираща в 28 държави.

 


Schneider Electric България стартира нова обучителна програма за дигитална трансформация в индустрията. Виртуалните обучителни сесии са насочени както към заинтересованите бизнеси, така и към студентите и преподавателите от техническите университети и специалности.

Новата обучителна програма следва високотехнологичните стандарти на компанията, надгражда провежданите до момента обучителни сесии и цели да подпомогне студентите и бизнес средите у нас да усвоят и ускорят процеса на създаване на работеща и ефективна цифрова екосистема.

„Съдържанието на уебинарите е напълно обновено, основните модули са заснети с телевизионно усещане, а чатът, в който участниците ще могат да задават своите въпроси, ще бъде достъпен през цялото време“, споделя Калина Петкова, мениджър маркетингови комуникации в Schneider Electric България.


С бурното развитие на IT сектора и стъпването на все повече компании на българския пазар расте и нуждата от квалифицирани специалисти в най-разнообразни технологични направления. Едно от тях е набиращият популярност програмен език Golang (или накратко – Go). Използван основно за бекенд разработки, той е един от най-производителните езици с изключително динамично развиващо се технологично общество в световен мащаб. Ето защо не е изненада, че и в България търсенето на специалисти по Go започва бързо да набира скорост.

За да адресира нуждите на пазара, Scalefocus посвещава петото издание на своята софтуерна академия именно на Go. Партньор на новия сезон на Академията е Schwarz IT България. Двете компании обединяват сили в името на обща кауза – обучението на бъдещи  специалисти, които се подготвят за реализация в  IT сферата.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg