EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Фирми: Активия, Таен клиент, ГД ГВА с ISO

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Фирми: Активия, Таен клиент, ГД ГВА с ISO

mail12:05 | 01.03.2017прегледи 1331 коментарикоментари 0


„Активиа“ пуска за първи път на българския пазар специална колекция от два нови вкуса – Активиа с киноа и лешници и Активиа със спелта и маково семе. Двата продукта се лансират в опаковка от 280 грама. Новата селекция от вкусове е поредното интересно предложение от марката, което съчетава внимателно подбрани семена и ядки с полезните свойства на млечните продукти. „Високата хранителна стойност на киноата, лешниците, спелтата и маковото семе във вкусна комбинация с мляко са чудесна възможност за българката да започне здравословно деня си и да бъде активна в своето ежедневие – сподели Даниела Узунова, Мениджър „Пазар България“ на „Данон България“. Киноата, лешниците, спелтата и маковото семе са добре познати и приемани заради високия процент протеини, влакнини, минерали и витамини, които съдържат

---------------------

Комисията за финансов надзор (КФН) ще предложи за обществено обсъждане законови промени за въвеждане на фигурата на таен клиент за инвестиционни дружества. Това каза председателят на КФН Карина Караиванова на дискусионен форум "Печели находчиво: нови хоризонти за личните спестявания".Мярката ще е насочена най-вече за тези, работещи без лиценз, защото ежедневно граждани биват мамени от такива фирми, уточни Караиванова.„Финансовата грамотност на хората и защита на интересите на инвеститорите са наша основна цел", посочи председателят на регулатора. Според нея, финансовите експерти и медиите са големи длъжници на обществото в тази област.„Нашата задача е да работим по-активно за предоставяне на информация за продуктите на застрахователните и на пенсионни дружества. Вече сме започнали разговори с водещи български университети за повишаване на финансовите знания на студентите", каза още Караиванова.

------------------------

Главна дирекция “Гражданска въздухоплавателна администрация“ (ГД ГВА) получи сертификат за успешно внедряване на система за управление на качеството ISO 9001:2008. Сертификатът е издаден от Intertek България след успешно проведен ресертификационен одит на Системата за управление на качеството на ГД ГВА. По време на церемонията маркетинг директорът на сертифициращата компания Петър Анастасов отбеляза, че за седма поредна година ГД ГВА успешно преминава процедурата по одит на Системата за управление на качеството. По думите му, това е доказателство за ефективната работа на всички служители в гражданската въздухоплавателна администрация.

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg