EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Фестивал на рибата в 15 града

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Фестивал на рибата в 15 града

mail09:06 | 05.10.2020прегледи 883 коментарикоментари 0


Кампанията "Фестивал на рибата - вкусно и полезно" ще обиколи общо 15 български града. Това съобщи  при старта на инициативата във Варна водещият й - актьорът Николай Станоев. Промоционалната кампания ще бъде разделена на две части - Национален рибен фестивал, който ще се проведе през октомври, и на Търговски рибен фестивал, който ще се състои от края на октомври и ще завърши на 5-6 декември, уточняват от министерството на земеделието.
Станоев посочи, че във всеки град ще участват различен брой производители от цялата страна. Във Варна през двата дни на фестивала ще има различни мероприятия, както и игри за децата. Предвидени са и две кулинарни демонстрации. В тях ще участват популярни кулинарни влогъри, като ще се говят български рибни продукти и аквакултури.
Събитието във Варна е част от промоционална кампания, която се организира от земеделското министерство с цел да се скъси веригата на доставчици и потребители, като се предостави възможност на производителите да предлагат своята продукция директно. Освен това кампанията се стреми да постигне и положителна промяна в потребителското поведение и навици, като се увеличи консумацията на риба и рибни продукти от населението у нас, допълват от агро ведомството.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg