EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Услугата CallMyName стартира от 1 юни

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Услугата CallMyName стартира от 1 юни

mail15:00 | 17.05.2011прегледи 1448 коментарикоментари 0


CallMyName е услуга за мобилна комуникация, която използва лични и корпоративни имена вместо набиране на телефон. Иновативният продукт напълно заменя телефонните номера като начин за връзка и въвежда за първи път имената.
„Ние, в CMN, вярваме, че пазарът в България е готов за революционни промени в мобилните услуги, а нашият продукт дава възможност за това. Убеден съм, че скоро хората ще забравят за телефонните номера и ще открият предимствата на избирането по име“, каза Яаир Гелфер, изпълнителен директор на CallMyName. „Представете си, че искате да запазите места в хубав ресторант, но не знаете телефонния му номер. Вече дори не е необходимо да го помните или записвате, просто изписвате името на избрания от вас ресторант и набирате. Всички помните времената, когато компаниите не вярваха, че трябва да инвестират в запазването на домейн имена. Е, тези дни отминаха. Припомнете си само, че apple.com беше откупено за 4,5 милиона долара, a само преди няколко месеца sex.com – за 13 млн. долара. Отсега нататък, използвайки CMN, всяка компания или личност може да използва името си като телефонен номер“, добави Гелфер.
Използването на CMN e безплатно и е възможно от всеки мобилен телефон с интернет достъп. Освен това Call My Name ще предоставят за сваляне специални Android и IPhone приложения. Услугата е полезна както за корпоративни, така и за частни клиенти.
В България CMN стартира на 1 юни, когато всеки ще има шанса да регистрира своето уникално име и да въведе контактите си.
Революционната услуга обединява името на всеки абонат с телефонния му номер, неговия уеб сайт, фейсбук профил и скайп име. Всяко от регистрираните имена е достъпно винаги и от всяка точка. Целта на CMN е да промени съществуващите навици на мобилните абонати в България и по света и да опрости комуникацията. На представителите на бизнеса CMN предоставя уникалната възможност да популяризират марката и услугите си и да бъдат винаги достъпни за своите клиенти.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4157