EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Украинците без лятна почивка

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Украинците без лятна почивка

mail16:39 | 28.06.2018прегледи 879 коментарикоментари 0


Украинските власти са довели украинците до мизерия със своите реформи, заяви украинският депутат Вадим Рабинович в ефира на телевизионния канал „112 Украина“, предава РИА Новости.

„За първи път две трети от украинците на планират отпуска през тази година. Мисля, че дори при мразения от вас комунизъм хората винаги са имали един месец отпуск. Ако две трети не планират да почиват през тази година, значи вие сте довели страната до мизерия“, заяви политикът.

Освен това депутатът уличи киевските власти в лъжа. Според неговите думи, цените в Украйна са се повишили рязко, за което свидетелства Държавната статистическа агенция, но ръководството на страната твърди обратното.

„Къде виждате това поевтиняване, на кой пазар? Всичко поскъпна и хората вече не са в състояние да си купят нищо, а вие разказвате, че всичко е наред“, оплака се депутатът.

Освен това, той се осъмни в изказванията на министъра по социалната политика, който по-рано обясни защо заплащането на труда в Украйна е най-ниското в Европа.

„Според него, украинците получават най-ниските заплати в Европа, само защото 40% от икономиката у нас е в сянка, а украинците имат и допълнителни доходи. Ние с вас се преструваме, всъщност ние живеем добре и се преструваме, за да разкараме това странно правителство“, иронизира Рабинович.

По-рано депутатът разказа, че в Украйна назрява катастрофа заради външния дълг и начина, по който той се изплаща.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg