EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Уиски фестивал в София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Уиски фестивал в София

mail14:00 | 26.09.2012прегледи 900 коментарикоментари 0


За първи път България е домакин на световен уиски фестивал. От 4-ти до 6-ти oктомври 2012 г. в Балната зала на Централния Военен Клуб в София ще се проведе първият уиски фестивал в България. Специални гости на събитието ще бъдат световно известни експерти от Шотландия, Ирландия и САЩ. Те ще разкрият защо тази напитка е наричана „вода на живота” и ще дадат отговор на въпроса "Защо няма лошо уиски?"

Уиски Фестивалът ще продължи 3 дни, през които ще бъдат разбулени много тайни за ценната течност. Истинските почитатели на уиски напитките ще имат възможност да дегустират над 30 различни вида уиски, произведени в Ирландия, Шотландия, САЩ и дори Япония.

Специално за всички уиски авантюристи и ентусиасти ще бъдат проведени Майсторски класове, чиято цел е да предложи на желаещите да вкусят от широка гама от специални марки, донесени директно от легендарни дестилерии, както и да научат повече за най-големите им тайни. В допълнение, ще бъде представено как правилно да се съчетават различните уиски вкусове с подходящите храни. И не на последно място, всички желаещи, които искат да бъдат част от света на уискито, ще разберат какво е необходимо, за да направят своите първи стъпки в този занаят.

Уиски Фест София 2012 е мястото, където ще се срещнат и предизвикат аромати, вкусове, цветове, истории, музика и много настроение. Фестивалът ще ви пренесе в атмосферата на автентичните култури и традиции, между които са келтската, шотландската, американската и японската.

За първи път у нас ще бъдат представени специални уиски разновидности, които ще предизвикат интерес в любителите и колекционерите на уиски,. Също така, за истинските фенове на тази напитка ще има голямо разнообразие от сувенири и аксесоари./източник:DiVino


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg