EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Търси се най-старият лаптоп в България

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Търси се най-старият лаптоп в България

mail14:50 | 16.06.2010прегледи 3269 коментарикоментари 0


Intel търси най-стария лаптоп в България, който все още функционира, за да награди собственика му с чисто нов мобилен компютър. Лаптопът награда ще бъде Acer Aspire 8940 G с най-нова технология на Intel - Intel Core™ i7 Mobile Processor.
От 15 юни до 20.00 часа на 14 юли, всички пълнолетни българи са добре дошли да участват в конкурса „Кой е най-старият работещ лаптоп в България?”, който ще се проведе само на адрес www.oldestlaptop.eu
Целта на Intel е да припомни на всички потребители на мобилни компютри в България, че използването на остаряло оборудване може да доведе до неприятна загуба на техните данни – дали първия имейл, който някога са писали, или пък на скъп спомен, запечатан на дигитална снимка. Intel се е ангажирала с това да подпомага потребителите по света и в частност в България, така че те да се наслаждават на пълния потенциал на новите технологии.
Освен това, конкурсът „Кой е най-старият работещ лаптоп в България?” си поставя за цел да напомни също и че разходите, необходими за поддръжка на старо оборудване рязко нарастват след втората година на лаптопа. Затова, препоръката на Intel, базирана на проучвания, е че технологичното оборудване трябва да се осъвременява на всеки 2-3 години.
Компютърът, който ще бъде награда за победителя в конкурса „Кой е най-старият работещ лаптоп в България?”, е базиран на процесор Intel Core™ i7 Mobile Processor  и ще предостави на своя бъдещ собственик възможността да гледа филми, да редактира снимки и да прави много други рутинни и екстремни компютърни задачи бързо и гладко. Нещо, което той или тя едва ли би могъл да постигне със застаряващо технологично оборудване.
Ако български потребител, притежаващ стар лаптоп, който все още функционира, се включи в конкурса, и според датата на производство мобилният му компютър е най-старият от кандидатствалите, то Intel ще го обяви за победител и ще го награди. Наградата – чисто нов лаптоп с най-нова технология на Intel – Intel Core™ i7 Mobile Processor, се дава с цел да помогне на победителя да види, че с такова устройство може пълноценно да се наслаждава на постиженията на новите технологии.
В конкурса могат да участват само български граждани, живеещи в България, и организаторите препоръчват всички, които се интересуват, първо да прочетат внимателно правилата за участие, публикувани на сайта на конкурса www.oldestlaptop.eu.
След като участниците попълнят Формуляра за участие с необходимите данни, снимка или видео на своя Стар лаптоп на специалния сайт на конкурса www.oldestlaptop.eu, организаторите ще се свържат с тях.
Победителят в конкурса ще бъде обявен и награден на допълнително оповестена дата и място, така че очаквайте повече информация!
За повече информация моля вижте прикачения файл, или посетете сайта на конкурса, или пък ни пишете.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg