EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Търси се вино за $3 млн.

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Търси се вино за $3 млн.

mail12:20 | 02.11.2011прегледи 657 коментарикоментари 0


„Винена афера” е криминален роман, изтъкан от изключителни, редки и скъпи вина, изискани кулинарни авантюри, заплетен детективски сюжет и разходки из прелестите на Южна Франция и Холивуд. Автор на книгата е Питър Мейл, който умело е преплел винената култура, френските деликатеси, богаташките нрави и автентичността на старите и изтънчени винени изби.
Американският заможен адвокат Дани Рот е ограбен, а от избата на имението му в баровския Холивуд липсва винена колекция за $3 000 000. Застрахователната компания започва собствено разследване, за което е нает експертът по ловките и крупни измами Сам Левит. Той тръгва по следите на виното, които го отвеждат във Франция. Там негова спътница и помощничка е очарователната Софи Кост, която е на ти с вината и подходящите им кулинарни изкушения.
Книгата „Винена афера” предлага разточителна и увлекателна разходка до Париж, специализираните изби в Бордо, които произвеждат едни от най-скъпите и изтънчени вина в света, и интересната Марсилия. Това уникално и забавно пътешествие е съпътствано от всички по-апетитни и екстравагантни деликатеси на провансалската кухня, плюс уникални вина и реколти. „Винена афера” възбужда апетита за кулинарен и винен туризъм. Книгата е най-забавната криминална история за винопочитатели и запалени гастрономи, както и най-интригуващата книга за вино сред криминалетата.
Книгата е на българския пазар, благодарение на богата винена култура на Гурме Пъблишинг.

Гурме Пъблишинг е създадена от висококвалифицирани и вдъхновени професионалисти в областта на винената и гурме публицистика и култура. Това са високо ценени критици, не само защото са истински свързани с виното и храната, а и защото са идеолози за създаване на винена и гурме общност в България. Създатели на divino.bg – за всички ценители на виното, menumag.bg – за всички, които имат специално отношение към храната, кулинарни книги и поредици.
 


Тагове: книги, вино
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg