EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Туристически маркетинг за 20,5 млн. лв.

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Туристически маркетинг за 20,5 млн. лв.

mail10:50 | 09.04.2012прегледи 458 коментарикоментари 0


Пет нови договора за ефективен туристически маркетинг на стойност близо 20.5 млн. лева ще подпише днес на официална церемония министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев. МИЕТ е бенефициент по приоритетна ос 3 на ОПРР "Устойчиво развитие на туризма" (операция "Национален туристически маркетинг"). Новата финансова помощ е по схемата "Подкрепа за ефективен национален маркетинг на туристическия продукт и подобряване на информационното обслужване по ОПРР". От страна на МРРБ договорите ще подпише Деница Николова, ръководител на Управляващия орган на ОПРР. Церемонията ще се състои в 12 часа в сградата на МИЕТ на ул. "Славянска" № 8. В нея ще участват и министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, както и заместник-министърът на икономиката, енергетиката и туризма с ресор туризъм Иво Маринов.
Одобрените проекти надграждат успешни инициативи по изпълнени проекти на Министерство на икономиката, енергетиката и туризма по ОПРР, като предвиждат и нови интервенции в посока повишаване на ефективността на националния маркетинг и реклама на туристическия продукт и предоставяне на точна, надеждна и актуална информация на заинтересованите страни:
Проект „Маркетингови проучвания, анализи и методики и оценка на ефективността на националния маркетинг, изготвяне и актуализиране на стратегии”
Проект „Комуникационна кампания за насърчаване на вътрешния туризъм в Република България”
Проект „Провеждане на целогодишна рекламна кампания на България по водещи паневропейски телевизионни канали”
Проект „Интегрирани комуникационни кампании за България на целеви пазари”
Проект„Участие на България на специализирани борси и изложения и организиране на опознавателни турове за туроператори и туристически агенции”.
С подписването на петте договора ще се постигне 100% договаряне на средствата по схемата./ МИЕТ, МРРБ
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg