EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Тръмп:"Злостното клане" в Лондон

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Тръмп:"Злостното клане" в Лондон

mail09:10 | 05.06.2017прегледи 831 коментарикоментари 0


Президентът на САЩ Доналд Тръмп нарече нападенията в Лондон "злостно клане" и каза, че Съединените щати ще направят всичко по силите си, за да помогнат на Великобритания да изправи виновните пред съда, предаде Ройтерс.
Президентът се зарече, че ще направи всичко възможно, за да защити Съединените щати от подлия враг, повел отдавна война срещу невинни. "Това кръвопролитие трябва да спре. На това кръвопролитие ще бъде сложен край", каза Тръмп в кратко изявление след гала вечер в театъра "Форд" във Вашингтон, където е убит Ейбрахам Линкълн. Президентът бе придружен от съпругата си Мелания, отбелязва Асошиейтед прес.
"Америка изпраща нашите мисли и молитви и най-дълбоки симпатии към жертвите на това злостно клане. Отново изразяваме нашата решителност, по-силна от когато и да било, да защитаваме Съединените щати и съюзниците им от подлия враг, който води война срещу невинни. Тя продължи твърде дълго. Като президент ще направя всичко необходимо, за да попреча на тази заплаха да се разпространи на нашите брегове. Ще работя всеки ден, за да защитавам сигурността на нашата страна, нашите общности, нашия народ", подчерта Доналд Тръмп.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg