EUR 1.9558
USD 1.7650
CHF 2.0835
GBP 2.3153
CNY 2.4873
you tube
mobile version

Троян: Повече места с безплатен Wi-Fi

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Троян: Повече места с безплатен Wi-Fi

mail15:05 | 11.12.2018прегледи 986 коментарикоментари 0


Община Троян разширява безплатния интернет достъп на обществени места. Администрацията спечели проект на Европейската комисия за това, похвали се в социалните мрежи кметът Донка Михайлова. Общината ще получи ваучер в размер на 15 хил. евро от ЕК.
До момента с осигурен безплатен интернет са най-вече площадните пространства в града и в част от големите села. Обсъжда се идеята чрез проекта Wi-Fi да има още в градинката пред старото кино и на детски площадки в Троян, както и в пет села.

---------------

Електронна система за управление на административното обслужване функционира в териториалното поделение на Националния осигурителен институт (НОИ) в Перник. Тя работи от началото на месец ноември т.г. и средно дневно от нея се възползват около 300 клиенти на институцията. Системата включва билетоподаващо устройство, указващо предлаганите услуги и реда за прием. След като избере желаната от него услуга клиентът получава билет с номер с кратко описание на услугата. Специално информационно табло с гласови функции насочва лицето към гишето, на което ще бъде обслужено според своя предварителен избор. Екранът е разположен в обособена зона за изчакване във фоайето на териториалното поделение.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 5469