EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Три нови изложения в ИЕЦ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Три нови изложения в ИЕЦ

mail10:05 | 31.03.2022прегледи 761 коментарикоментари 0


Изложенията "Архитектурно-строителна седмица" и "Експомебел" ще бъдат открити на 30 март в Интер експо център - София, съобщиха организаторите на форумите. За първи път се организира и АТЕСТ ЕКСПО, посветено на едрата строителна техника и механизация. Изложенията могат да бъдат посетени до 2 април.

В рамките на Архитектурно-строителната седмица ще бъдат представени строителна техника, машини, инструменти, изолации, строителни материали, дограми, врати, прозорци, санитарно оборудване, енергийно ефективно, екологично и функционално строителство. Съпътстващата програма на изложението предвижда на 30 март да има кръгла маса на тема "Експерименталното сеизмично инженерство в България - състояние и перспективи". "Търгове по Закона за обществените поръчки и инженеринг в строителството"  и "Предизвикателствата пред образованието" са теми на дискусии, организирани от Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране и от Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост, които ще се състоят на 31 март. На 1 април ще има презентация на Националната компания индустриални зони, както и дискусионен форум "Песпективи за развитие на кръговата икономика в строителния сектор", организиран от Камарата на строителите в България.

"Експомебел" е специализирано изложение за всички видове мебели и интериорен текстил, форум за срещи и генериране на нови идеи в интериорния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането. Изложбата има за цел да събере на едно място различни стилове, класическо и модерно обзавеждане, бутикови и дизайнерски мебели. Да създаде палитра от възможности, благодарение на която потребителят да получи отговори и да направи избор сред водещите български производители и представителите на чуждестранни марки, посочват организаторите на изложбата.


Тагове: ИЕЦ, изложения
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg